دمنوش به نيوشا

۱۸ بازديد

دمنوش به نيوشا
۱۰ تا ۱۵ دقيقه در يك ليوان آب جوش سر پوشيده.
پس از اين زمان لفاف مثلثي خارج شود.

 

معرفي اجمالي دمنوش به نيوشا :
دمنوش به نيوشا تركيبي است از ميوه به گرماديده و هسته ميوه به .
دمنوش به نيوشا يكي از دمنوش هاي پرطرفدرا و خوش عطر برند نيوشا مي باشد. دمنوش به نيوشا براي سلامت قلب، معده و اعصاب بسيار مفيد است و درمان كننده سرماخوردگي، تب و سرفه خشك مي باشد.

 

تاريخچه به در دمنوش به نيوشا :
درخت به، بومي جنوب غرب آسيا به ويژه ايران و آناتولي است. نخستين درختان به، به صورت خودرو در كوهپايه هاي قفقاز رشد مي كردند. اين ميوه در دوران باستان با نام سيب طلايي، از خاورميانه به منطقه ي مديترانه و از آنجا به غرب و از طريق جاده ي ابريشم با نام هلوي طلايي سمرقند، به شرق و چين حمل مي شد. به، از دوران باستان تا اواخر قرون وسطي به طور گسترده در بسياري مناطق استفاده مي شد حتي در برخي مناطق و كشورها، آن را بهتر از سيب مي شناختند. اين ميوه، به دليل شباهت با گلابي، ابتدا با نام علمي Pyrus cydonia ، اما بعدها به صورت گونه اي مجزا و با نام علمي Cydonia oblonga ثبت شد.

 

كاربرد به موجود در دمنوش به نيوشا در طب قديم:
ميوه ي به شيرين، در طب سنتي ايران طبيعتي گرم و دانه ي آن طبيعتي سرد و تر دارد و براي درمان سرفه‏ هاي گرم و خشك، تسكين حرارت معده و تقويت قلب مؤثر است. ابن سينا در كتاب قانون مي نويسد:« به، براي درمان خونريزي غيرطبيعي رحم بسيار مفيد است.» از ميوه و دانه ي به، به طور سنتي در درمان سرگيجه، زخم هاي دهان، اسهال، استفراغ، سرفه و بي خوابي استفاده مي شود.

 

مواد موثر دمنوش به نيوشا :
تانن، پكتين، موسيلاژ، قند(فروكتوز، گلوكز، گالاكتوز، سوكروز)، اسيدهاي ارگانيك (سيتريك، آسكوربيك، ماليك، فروليك، تارتاريك، شيكيميك و فوماريك اسيد)  ويتامين هاي A, B و C ، پتاسيم، اسيدهاي آمينه آزاد (آسپارژين، آسپارتيك اسيد، هيدروكسي پرولين)

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.