دمنوش به نيوشا
۱۰ تا ۱۵ دقيقه در يك ليوان آب جوش سر پوشيده.
پس از اين زمان لفاف مثلثي خارج شود.
معرفي اجمالي دمنوش به نيوشا :
دمنوش به نيوشا تركيبي است از ميوه به گرماديده و هسته ميوه به .
دمنوش به نيوشا يكي از دمنوش هاي پرطرفدرا و خوش عطر برند نيوشا مي باشد. دمنوش به نيوشا براي سلامت قلب، معده و اعصاب بسيار مفيد است و درمان كننده سرماخوردگي، تب و سرفه خشك مي باشد.
تاريخچه به در دمنوش به نيوشا :
درخت به، بومي جنوب غرب آسيا به ويژه ايران و آناتولي است. نخستين درختان به، به صورت خودرو در كوهپايه هاي قفقاز رشد مي كردند. اين ميوه در دوران باستان با نام سيب طلايي، از خاورميانه به منطقه ي مديترانه و از آنجا به غرب و از طريق جاده ي ابريشم با نام هلوي طلايي سمرقند، به شرق و چين حمل مي شد. به، از دوران باستان تا اواخر قرون وسطي به طور گسترده در بسياري مناطق استفاده مي شد حتي در برخي مناطق و كشورها، آن را بهتر از سيب مي شناختند. اين ميوه، به دليل شباهت با گلابي، ابتدا با نام علمي Pyrus cydonia ، اما بعدها به صورت گونه اي مجزا و با نام علمي Cydonia oblonga ثبت شد.
كاربرد به موجود در دمنوش به نيوشا در طب قديم:
ميوه ي به شيرين، در طب سنتي ايران طبيعتي گرم و دانه ي آن طبيعتي سرد و تر دارد و براي درمان سرفه هاي گرم و خشك، تسكين حرارت معده و تقويت قلب مؤثر است. ابن سينا در كتاب قانون مي نويسد:« به، براي درمان خونريزي غيرطبيعي رحم بسيار مفيد است.» از ميوه و دانه ي به، به طور سنتي در درمان سرگيجه، زخم هاي دهان، اسهال، استفراغ، سرفه و بي خوابي استفاده مي شود.
مواد موثر دمنوش به نيوشا :
تانن، پكتين، موسيلاژ، قند(فروكتوز، گلوكز، گالاكتوز، سوكروز)، اسيدهاي ارگانيك (سيتريك، آسكوربيك، ماليك، فروليك، تارتاريك، شيكيميك و فوماريك اسيد) ويتامين هاي A, B و C ، پتاسيم، اسيدهاي آمينه آزاد (آسپارژين، آسپارتيك اسيد، هيدروكسي پرولين)